Onze praktijk

Binnen de praktijk behandelen we zowel cliënten binnen de basis GGZ als binnen de gespecialiseerde GGZ. 
Dit betekent dat we zowel bij lichtere als bij zwaardere klachten een behandeling kunnen bieden. 
Denk hierbij bijvoorbeeld aan somberheid, angsten, stress/spanningen, persoonlijkheidsproblematiek, problemen met het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen, 
identiteits- en levensfaseproblemen of problemen in sociale contacten. 

Wie zijn wij?

Petra Bouma-Halfwerk

Mijn naam is Petra Bouma-Halfwerk en ik ben in 2010 afgestudeerd als psycholoog aan de Rijksuniversiteit Groningen. In de jaren daarna heb ik de opleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog en psychotherapeut afgerond.

Ik ben werkzaam geweest op verschillende afdelingen binnen de basis- en gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg. Vanaf 1 juni 2020 combineer ik het werken binnen een instelling met het behandelen in onze eigen praktijk.

U kunt bij mij terecht als u last heeft van bijvoorbeeld angst- en stemmingsklachten, traumagerelateerde klachten, persoonlijkheidsproblematiek, dwang- en (milde) eetstoornissen. In mijn behandelingen werk ik voornamelijk met schematherapie, dialectische gedragstherapie, cognitieve gedragstherapie, EMDR en integratieve psychotherapie.

Als u bij mij in behandeling komt, dan bespreken we samen welke behandelmethode het meest passend is bij u en uw klachten.

Ik werk op maandag en woensdag in onze praktijk.

Nicole Mol-Krielen

Verder kijken dan alleen naar iemand zijn gedrag. Het samen begrijpen van jezelf en de ander, zodat je minder last ervaart van alledaagse maar ook van heftige gebeurtenissen. 
Nadat ik ben afgestudeerd als psycholoog ben ik gaan werken binnen de gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg. Hier heb ik vooral ambulant (cliënten komen één keer per week/twee weken op gesprek) gewerkt met (jong)volwassenen. Daarnaast ben ik behandelaar geweest binnen een deeltijdbehandeling en heb ik op een klinische afdeling voor Schematherapie gewerkt. Ik werk vooral met mensen die last hebben van persoonlijkheidsproblematiek, traumaklachten, angst- en stemmingsstoornissen en autisme spectrumstoornissen.
In de loop der jaren heb ik de opleiding tot GZ-psycholoog en later de opleiding tot Psychotherapeut afgerond.  Daarnaast heb ik verschillende aanvullende opleidingen/cursussen gevolgd, waaronder in de EMDR  en schematherapie.

In de behandeling staat voor mij de relatie met mijn cliënten centraal. Ik werk voornamelijk met schematherapie, EMDR, cliëntgerichte psychotherapie, cognitieve gedragstherapie en integratieve psychotherapie.
Samen bespreken we uw klachten en doelen, van waaruit wordt bepaald welke therapie hier het best passend bij is.

Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag in onze praktijk.