Onze praktijk

Binnen de praktijk behandelen we cliënten binnen de gespecialiseerde GGZ (SGGZ). 
Wij behandelen cliënten boven de 18 jaar met diverse problematieken.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan mensen die vastlopen in niet helpende patronen (persoonlijkheidsproblematiek), mensen die last hebben van somberheid/depressieklachten, angsten of dwang of problemen hebben met het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen, mensen met een vorm van autisme en/of milde eetproblematiek. 

Wie zijn wij?

Petra Bouma-Halfwerk

 Mijn naam is Petra Bouma-Halfwerk. Na de middelbare school rondde ik de lerarenopleiding basisonderwijs (PABO) af. Tijdens mijn studie en mijn latere werkzaamheden als leerkracht groeide mijn interesse voor de psyche. Daarom ben ik vervolgens psychologie gaan studeren aan de Rijksuniversiteit in Groningen, waar ik in 2010 afstudeerde.

In de jaren daarna ben ik werkzaam geweest in zowel de kinder- en jeugdpsychiatrie als in de volwassenenzorg. Uiteindelijk koos ik ervoor mij verder te specialiseren in de volwassenenzorg en rondde ik de opleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog en psychotherapeut af. Daarnaast heb ik verschillende aanvullende opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder EMDR en schematherapie.

Ik ben werkzaam geweest op verschillende afdelingen binnen de basis- en de gespecialiseerde gezondheidszorg en heb zowel klinisch als ambulant gewerkt. Vanaf 1 juni 2020 combineer ik het werken binnen een instelling met het behandelen in onze eigen praktijk. U kunt bij mij terecht als u last heeft van bijvoorbeeld stemmingsklachten, traumagerelateerde klachten, persoonlijkheidsproblematiek, angst- en dwangklachten of (milde) eetproblematiek. 

Samen zullen we dan onderzoeken hoe we kunnen begrijpen waardoor uw klachten zijn ontstaan en wat er nodig is om weer verder te komen. Mijn behandelingen zijn integratief van aard. Dit betekent dat ik van verschillende behandelstromingen gebruik maak ik mijn therapie, waaronder schematherapie, EMDR, cognitieve gedragstherapie en cliëntgerichte psychotherapie. Als u bij mij in behandeling komt, dan bekijken we samen welke behandelmethode het best passend is. 


Ik werk op maandag en woensdag in onze praktijk.


BIG-nummer:  99920620116 (Psychotherapeut) en 
                       79920620125 (GZ-psycholoog)
AGB-code:      94102517
Beroepsvereniging: 
 Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten (LVVP)

Nicole Mol-Krielen

Verder kijken dan alleen naar iemand zijn gedrag. Het samen begrijpen van jezelf en de ander, zodat je minder last ervaart van alledaagse maar ook van heftige gebeurtenissen. 
Nadat ik ben afgestudeerd als psycholoog ben ik gaan werken binnen de gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg. Hier heb ik vooral ambulant (cliënten komen één keer per week/twee weken op gesprek) gewerkt met (jong)volwassenen. Daarnaast ben ik behandelaar geweest binnen een deeltijdbehandeling en heb ik op een klinische afdeling voor Schematherapie gewerkt. Ik werk vooral met mensen die last hebben van persoonlijkheidsproblematiek, traumaklachten, angst- en stemmingsstoornissen en autisme spectrumstoornissen.
In de loop der jaren heb ik de opleiding tot GZ-psycholoog en later de opleiding tot Psychotherapeut afgerond.  Daarnaast heb ik verschillende aanvullende opleidingen/cursussen gevolgd, waaronder in de EMDR  en schematherapie.

In de behandeling staat voor mij de relatie met mijn cliënten centraal. Ik werk voornamelijk met schematherapie, EMDR, cliëntgerichte psychotherapie, cognitieve gedragstherapie en integratieve psychotherapie.
Samen bespreken we uw klachten en doelen, van waaruit wordt bepaald welke therapie hier het best passend bij is.

Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag in onze praktijk.


BIG-nummer: 09915852616 (Psychotherapeut) en 
                      99915852625 (GZ-psycholoog)

AGB-code:     94013763
Beroepsvereniging: 
 Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten (LVVP)